Popis projektu

PŘESTAVBA BYTU 3 + kk

Popis projektu

Byt ze 70. let minulého století o celkové výměře 56m2 v obci Obříství u Mělníka majitelům ve svém původním stavu již nevyhovoval. Problematický byl jak technický stav, tak hlavně dispozice bytu.

Jedním z hlavních cílů rekonstrukce interiéru tohoto bytu bylo poskytnout oddělené prostory dívce a chlapci, kteří toužili po alespoň částečném soukromí. Zároveň si oba chtěli svůj prostor přizpůsobit podle svých představ.

Vzhledem k tomu, že byt neposkytoval možnost zcela oddělených pokojů, bylo využito alespoň optického rozdělení místnosti. K tomuto rozdělení byla použita tzv. japonská zástěna, která odděluje spací prostory a tak umožňuje oběma dětem vytvoření soukromého prostoru v duchu jejich představy.

Realizace ložnice

LÍBÍ SE VÁM TENTO PROJEKT?

Kontaktujte nás pro nezávaznou poptávku!

Kontaktní formulář